Yoga   Praktijk   José  Swelsen

Praktijk voor psychotherapie

 

Soms heb je even een moeilijke periode in je leven. Het is dan fijn als iemand daar samen met jou naar kan kijken. Individuele therapie is erg interactief, waarbij er vanuit jouw problematiek gezamenlijk wordt gezocht naar een oplossing of manier om met het probleem om te gaan. Dit houdt in dat het verstandig is om vooraf na te gaan waar je het over wilt hebben of wat je in de tussenliggende periode bent tegengekomen. Dit maakt de sessies effectiever en daarmee de duur van de therapie korter. Vaak helpt het om een soort dagboekje bij te houden tussen twee sessies in. Mocht er iets zijn dat je niet bevalt aan of rond de therapie, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te bespreken.

 

Tot slot.

Hopelijk dragen de sessies bij aan een effectieve en snelle oplossing voor jouw probleem.

Tijdens een healing wordt er meestal energetisch gewerkt. Een healing kun je eenmalig doen of een aantal keren achter elkaar.

 

"Verandering vindt niet plaats door jezelf tot verandering te dwingen, maar door te gaan beseffen wat voor jou wel werkt en wat niet."
Weten

 

 

 

 

 

 

Ik kwam in contact met Jose via de yogales. Ik was ook op zoek naar een therapeute die mij kon helpen er achter te komen waarom het mij niet lukt om te stoppen met roken.

Aangezien ik Jose al kende wist ik dat ik mij bij haar heel prettig zou voelen. Een eerste vereiste volgens mij als je in therapie gaat.

Jose volgt de cliënt en dat is erg prettig. Via allerlei verschillende oefeningen, kreeg ik meer inzicht in eigen denken en doen.

Het is voor mij een hele zoektocht, die nog niet helemaal is voltooid. Jose is voor mij daarin een grote steun, iemand die mij helpt mijn einddoel te bereiken."

 

Groetjes,

Annette

April 2014

 

 

 

 

Yoga Praktijk Swelsen Elsloo

Julianastraat 35 6181GN

.046-4372022


BTW: NL 086342356 KvK 14117048

Webmaster:Kunnie Gras

Laatste update:29-10-2015