Yoga   Praktijk   José  Swelsen

José Swelsen

 

 

 

 

 

 

 

Werkervaring

• Begonnen als groepsleidster in een tehuis voor ongehuwde moeders en moeilijk opvoedbare meisjes.

• Daarna 12½ jaar hoofd activiteitendienst in de intramurale geestelijke gehandicapte zorg.

• In 1987 gestart met een eigen praktijk in het begeleiden van volwassenen en kinderen.

• Daarnaast 8 jaar gewerkt als weerbaarheidstrainer van het Marietje Kessels Project (GGD Zuid-Limburg).

• In het bezit een onderwijsakte in handenarbeid en K en O (kinderverzorging en opvoeding).

 

Opleiding

Door de jaren heen heeft José diverse opleidingen gevolgd om individueel met volwassenen en kinderen te kunnen werken (o.a. yoga-opleiding, helend spelen met kinderen, regressie- en hypnotherapie, gespreks- en ontspanningstechnieken, wat vertellen kinderen via tekenen, kinderyoga opleiding, ademtherapie, reiki, baby- en kindermassage).

 

Praktijk

Kinderen leren op een leuke en ontspannen manier bewuster te worden van zichzelf, hun lichaam, hun emoties en hun omgeving. Door de diversiteit in opleidingen wordt de therapie specifiek op de problematiek van het kind afgestemd om zodoende voor het kind een omgeving te scheppen met veel vertrouwen en geborgenheid. Grote passie (en tevens specialiteit) van José is het werken met autistische kinderen (en hun omgeving) én kinderen die op welke manier dan ook seksueel misbruikt zijn. Individueel werkt ze ook vanuit een PGB.

 

Naast de kinderen zijn volwassenen bij José zeer zeker ook aan het juiste adres. Met name voor het krijgen van ondersteuning bij het oplossen van problemen en vooral ook om te leren weer onvoorwaardelijk van zichzelf te gaan houden.

 

En verder…………

Naast al deze intensieve activiteiten is José moeder van een prachtige dochter (1992), en op een andere manier, moeder van een even prachtige –autistische en geestelijk gehandicapte- zoon (1994).

 

In haar vrije tijd is José bijna altijd te vinden met een (of meerdere) camera's om haar nek, gedreven zoekend naar intrigerende en pakkende beelden die vervolgens met liefde en respect voor de omgeving, vakkundig en met een sterk ontwikkeld gevoel voor het "vangen" van licht, esthetiek, kleuren en lijnen worden vastgelegd.

 

 

 

 

 

 

 

Yoga Praktijk Swelsen Elsloo

Julianastraat 35 6181GN

.046-4372022


BTW: NL 086342356 KvK 14117048

Webmaster:Kunnie Gras

Laatste update:29-10-2015