Yoga   Praktijk   José  Swelsen

 

Yoga

 

Yoga leert mensen zichzelf en hun grenzen kennen, je gaat op zoek naar de eenheid in de dingen: eenheid tussen jezelf en de maatschappij, tussen lichaam en geest. Yoga betekent immers verenigen, verbinden. Stilstaan bij de dingen die om je heen en in jezelf gebeuren, er beter zicht op krijgen en ervan leren voor persoonlijke groei en bewustwording. Met als resultaat dat je sterker en meer ontspannen in het leven staat.

Yoga leert je in deze jachtige maatschappij weer bewust te genieten van de kleine, eenvoudige dingen. Yoga is niet gericht op prestaties; je gaat op zoek naar je eigen grenzen, maar ook naar je eigen mogelijkheden.

 

Yoga is gericht op de praktijk van het dagelijkse leven: hoe kan ik in harmonie met mezelf en mijn omgeving leven. In werksituaties komen mensen bijvoorbeeld vaak stress tegen. Daar kun je naar kijken: hoe kan ik hier meer ontspannen mee om¬gaan? Yoga is een proces, geen wondermiddel dat je in een paar lessen van je klachten afhelpt. Yoga is een proces van bewustwording, dat je op den duur meer ontspannen maakt op alle gebieden van je leven. Tijdens de lessen leer je houdingen en oefeningen waarbij je de grenzen en beperkingen van het lichaam leert kennen. Na verloop van tijd kun je op een positieve¬re manier om¬gaan met blokkades die je tegenkomt.  Een ander belangrijk onderdeel van de yogalessen zijn ademhalingsoefeningen die in alle houdingen en oefeningen verweven zijn. Deze oefeningen geven je innerlijke rust en evenwicht. Ook kunnen ze helpen tegen slaap- of concentratieproblemen.

Yoga is geschikt voor iedereen, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, voor gezonde en zieke mensen.

 

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Het kan zijn dat je in een periode in je leven wat hulp nodig hebt bij het overwinnen van een probleem, bv. overspannenheid, rouwverwerking, fobie etc. Dit kan door persoonlijke begeleiding waarbij specifiek aan jouw problematiek gewerkt wordt, vanuit de yogavisie, met gesprek én oefening.

INFO EN AANMELDEN:

Bij José Swelsen 046-4372022 of via email

 

 

 

 

 

 

Yoga Praktijk Swelsen Elsloo

Julianastraat 35 6181GN

.046-4372022


BTW: NL 086342356 KvK 14117048

Webmaster:Kunnie Gras

Laatste update:29-10-2015